Over ons

Wij zijn een oud bedrijf met een nieuwe naam en een nieuwe drive.

Wij zijn onderdeel van de-Tomaat.nl

Wie zijn wij:

Mirjam Venema: 06-41938469
contact foto MirjamHoi, ik ben Mirjam en noem me maar Klaartje.

Ik help sinds een jaar mee in de bouw en heb mij ontwikkeld in de bouw, ik ben opgegroeid op een binnenvaartschip waar ik vanaf kinds af aan mee “mocht” helpen met alle voorkomende klussen.

Nu nadat ik mijn schroom aan de kant gezet heb, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik heel veel kan en heel veel meer dan ik zelf en wat anderen dachten. Dankzij deze mindset ben ik samen met Niels instaat om een prima klussenbedrijf neer te zetten.

omgegaan wordt.Marco

les AnimalHi, ik ben Marco,

ik ben wisselspeler, val af en toe in en ik hoop op termijn 1 of 2 dagen te kunnen gaan werken, vast.

Ik ben lasser en leer graag bij.

Niels Kaan: planning en
administratie. 06-29068889

en af en toe in actieIk ben Niels, en oprichter van Klaart Je Klus.

Klaartje komt voort uit het idee dat ik na jaren lang vanuit klussenbedrijf kaan geprobreert te hebben tot de ontdekking ben gekomen dat er ontzettend veel vrouwen eigenlijk zelf heel graag wat in hun huis willen doen, maar dat niet doen omdat ze de mindset hebben dat ze het niet kunnen.

Om deze niet ondersteunende gedachtegang te ondermijnen ben ik in eerste instantie op zoek gegaan naar Klaartje. Ik heb haar geholpen met de mindset en inmiddels is ze zover dat ze beter stukt dan ik, wel op een aangepaste manier. minder grote oppervlakten in eens, kleinere spatels etc., mannen zijn nu eenmaal sterker dan de meeste vrouwen dus daar moet je je materiaal op aanpassen en je manier van werken.

inmiddels heeft ze hulp van een vaste crew en spring ik alleen nog maar bij als het nodig is of als het om berekeningen gaat. (missie en visie geeft een uitgebreider beeld van ons)