Missie en Visie

Ik vind dat kinderen en kinderen in Nederland het recht hebben om op te kunnen groeien in een veilige gezonde en prettige leef omgeving.
omdat ik me er van bewust ben dat dit voor heel veel gezinnen steeds moeilijker wordt om de eindjes aan elkaar te knopen wordt het opknappen van de kinderkamer en het onderhoud van de woning steeds meer opgeschoven in de planning.

Ik ben van mening dat dit een foute tendens is, mogelijk op korte termijn de oplossing voor een nijpend probleem, evenwel op de lange termijn lopen de kosten explosief op en een klein herstel is inmiddels een grote(re) klus geworden die veel meer kost in verhouding en niet meer mag maar moet.

Ik ben van mening dat met name kleine klusjes, direct moeten worden opgeknapt om te voorkomen dat et projecten worden.
ik ben ook van mening dat jij als vrouw daar zelf een veel grotere invloed op kan hebben dan je denkt.
ik ben van mening dat jij als vrouw wel zelf een schroevendraaier kan vast houden een lijm tube of een verf kwast en dat het verhaal dat je op de buurman wacht of een vriend of je man die het zou moeten doen en er nooit tijd voor heeft, maar 1 reden heeft en dat is dat jij denkt dat je het niet kunt, welk gedegen verhaal je der aan koppeld:

ik ben niet sterk genoeg
ik weet niet hoe……

zelfs ik heb er geen zin in komt volgens mij voort uit ik durf het niet.

Zoals gezegd ik ben van mening dat ieder mens maar zeker kinderen het recht hebben om in een gezonde veilige woonsituatie opte groeien.
Wij mijn team en ik hebben een aantal projecten opgezet om het zelf doen voor vrouwen, (en uiteraard mannen) die er aan mee willen doen, te ondersteunen en te begeleiden in het zorgen dat een klusje een klusje blijft en de regie toch bij jouw blijft.

mijn missie is 100.000 vrouwen te bereiken en die te laten ontdekken dat zelf je huis onderhouden leuk en te doen is.

en waarom ik de geen ben die jouw daar wat over mag vertellen? Ik heb 10 jaar een klussenbedrijf, heb inmiddels diverse vrouwen omgetoverd tot klus D.i.v.a..

mijn naam is Niels
Op de gezonde toekomst van jou en jouw kinderen.

Adres: H.F. Dresselhuisstraat 6a

E-mail: info@klaart-je-klus.nl

Telefoon: 31(0) 6 29 06 8889